Слънчев бряг
riva-element

Разположен в прекрасния Бургаски залив, Слънчев бряг е най- популярният и обичан летен ваканционен град в България. С впечатляващата си 8 километрова непрекъсната плажна ивица с фин златист пясък, това място е завладяващо и незабравимо. На места ивицата е по – широка от 200 м и предлага комфорт, дистанция и почивка за всички желаещи. 

Хотел Рива е разположен в северната и по- спокойна част на града, предпочитано място от семейства и двойки. Плажът е само на 100 метра, а центърът е на приятна, няколко минутна разходка пеша. Сенчести алеи, малки ресторанти и магазини са характерни за вътрешните алеи. Прекрасната, 5 километрова пешеходна алея покрай морето е чудесна за разходки, каране на велосипед, кънки или сутрешен джогинг. 

Оригинални плажни барове за коктейли, традиционни ресторанти и магазини за сувенири – забавления има за всички.Няколко луна парка с влакчета и различни атракции носят настроение в ранните вечерни часове. В центъра има ресторанти с жива музика, както и клубове за по- късните часове на закрито. 

Различни водни спортове се предлагат на плажа. Могат да се наемат джет ски или да се повозите на парашут теглен от скутер. Няколко Аква парка има в Слънчев бряг като най- популярният е и най- големият на Балканския полуостров. 

Огромно разнообразие от забавления и активности предлага това незабравимо място. Отпуснете се и си прекарайте една наистина запомняща се ваканция.