Най-добра цена
riva-element

Гаранция за най-добра цена хотел Рива

КАКВО ОЗНАЧАВА ГАРАНЦИЯТА ЗА НАЙ-ДОБРА ЦЕНА?

Хотел Riva ви показва най-добрата нетна цена за онлайн резервации на стаи на всички налични езици. Ние предлагаме, в случаите, когато се установи по-ниска нетна тарифа онлайн със същите условия за резервация (за един и същ хотел, брой хора, тип стая, брой стаи, политика за цените на стаите, същия период, същите условия), тази по-ниска нетна цена плюс 5% отстъпка от посочената нетна цена. В случай, че разбивката по ставките не е видима или ставката включва данък, има разликата в цените поради грешни или неправилни закръгляния, няма да бъде взета предвид. За да отговаряте на условията за нашата “Гаранция за най-добра цена”, разликата в цените трябва да бъде по-голяма от 2 евро. Разликите под тази сума няма да бъдат взети предвид. * Искания за гаранция за най-добра налична цена могат да бъдат подадени само от резервиращия (лицето, което е направило резервацията, което може да бъде и гост). Никой друг не може да предявява претенции от името на госта, посочен в резервацията.

КАК РАБОТИ ПРОЦЕСЪТ?

Лесно е да кандидатствате за гаранция за най-добра цена, като ни изпратите имейл.

Ако установите по- ниска цена преди резервация:

Ако откриете по-ниска онлайн нетна цена (без ДДС и други данъци) със същите условия и в същата валута на различен уебсайт, изпратете ни линк по имейл.

Ние ще проверим тарифата и условията, които предоставяте възможно най-скоро.

След като проверим дали по-ниската тарифа на другия уебсайт отговаря на изискванията, ще ви изпратим имейл с потвърждение на резервацията, което ще има по-ниската нетна ставка плюс допълнителни 5% отстъпка.

Ако посочената тарифа не отговаря на необходимите изисквания и поради това не е приета от хотел Riva, ние ще ви изпратим имейл или отговор по имейл, обосновавайки се.

До 24 часа след като сте резервирали:

Направете резервация на rivahotelbg.com без да се притеснявате, че може да има някъде по- ниска цена.

Ако все пак откриете по-ниска онлайн нетна цена (без ДДС и други данъци) със същите условия и в същата валута на различен уебсайт в рамките на 24 часа след датата на резервацията, подгответе имейл с линк и с цялата информация. Гаранцията за най-добра цена не се прилага за резервации, направени в рамките на 48 часа от датата на пристигане.

Изпратете го на rivahotelbg.com. Препоръчваме ви да прикачите „скрийн шот“ на уеб страницата, която показва по-ниската цена.

Ще получите отговор от нас в рамките на максимум 2 работни дни.

След като проверим дали по-ниската ставка на другия уебсайт отговаря, ще ви изпратим имейл с потвърждение за новата резервация, която ще има по-ниската нетна ставка плюс допълнителни 5% отстъпка.

Ако заявлението не отговаря на необходимите изисквания и поради това не е прието от хотел Riva, ние ще ви изпратим имейл с обосновка на нашия отговор.

БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ

ЗА ВСЯКА РЕЗЕРВАЦИЯ ПРЕЗ САЙТА ПОЛУЧАВАТЕ БОНУС:

КЛИКНЕТЕ ТУК